Universal Power

Bli kjent med oss

I 60 år har vi vært et ledende selskap innen industri og marine motorer, tidligere under navnet Universal Diesel AS, men siden 2021 som Universal Power Nordic AB.
Nytt navn, ny drakt og klar beskjed.

Universal Power er drevet av ønsket om å øke våre kunders konkurranseevne ved å tilby markedets beste motorer for industriell og marin bruk, samtidig som den yter en service i verdensklasse.

Utviklingen på motorområdet går raskt. Våre kunders ønsker er kostnadseffektive løsninger. Samtidig skal vi fra et miljøsynspunkt alltid oppfylle EUs utslippskrav. Dette håndterer vi ved å tilby kvalitetsprodukter fra Perkins, Kubota, Doosan og Kohler, samt investere i kontinuerlig opplæring og kompetanseheving for alle ansatte.

Med utgangspunkt i vår virksomhet i Skänninge håndterer vi salg, service og reparasjoner i det svenske og norske markedet. Vi jobber tett med markedet og våre leverandører, noe som gir oss muligheten til å levere markedets beste løsninger og møte våre kunders behov. Vi har også et omfattende service og forhandlernettverk i Norge.

I ryggen har vi stabile og langsiktige eiere i form av det svenske industrikonsernet Duroc AB. Det gir oss det rette grunnlaget i arbeidet med stadig utvikling.

Rundt hjørnet ser vi industrimotorer som vil utfordre det tradisjonelle. I tillegg til diesel som drivstoff, finnes det motorer med alternative drivstoff – som strøm, gass, solceller og ulike typer hybridløsninger. Her er vi allerede i forkant av teknologien. Vi kan levere det beste på markedet.

I det daglige arbeidet er høyest mulig servicenivå ledestjernen. I 2018 fylte vi 100 år og vårt kundeløfte for fremtiden vil være like klart som før: Riktig motor til riktig maskin, korte ledetider på service og leveranser av reservedeler.

Hovedkontor

Vårt personale

tobias
Tobias Stagneborg

Försäljningschef

stefan_f
Stefan Forsman

Salgsansvarlig Kubota
Ettermarked/Reservedeler

stefan_k2
Stefan Karlström
Salgsansvarlig Industri- och marine motorer
anders
Anders Larsson

Ettermarked/Reservedeler

daniel
Daniel Lingefelt

Ettermarked/Reservedeler

jonas
Jonas Sjöberg

Ettermarked/Reservedeler

simon
Simon Helgesson

Teknisk sjef

magnus
Magnus Ringstad

Teknisk support Service og Salg

fredrik
Fredrik Östfelt
Verkstedleder/Teknisk hjelp
johan_w
Johan Wennerlund

Innkjøp/Logistikk

UPN_Johan_web
Johan Englund

Økonomisjef

anneli
Anne-Lie Johansson

Økonomi