Universal Power

Med korte ledetider for service og reservedeler. 

Etter 100 år i bransjen kjenner vi industrimotorer. Samarbeidet vårt med Perkins strekker seg 60 år tilbake og vi har levert motorer fra Kubota i mer enn 40 år. For å leve opp til ambisjonen vår – å være markedets beste leverandør av motorer – forstår vi at det er viktigere å se gjennom frontvinduet enn å se i bakspeilet. Utviklingen går raskt. Vi ser hvordan nye industrimotorer utfordrer de tradisjonelle, mens miljøkravene gradvis skjerpes. Som kunde kan du være sikker på at vi hos Universal Power alltid er i forkant av teknologien.

Kort sagt – vi kan levere det beste på markedet!

Med produksjon i Europa, USA og Asia og salg i mer enn 100 land, er Perkins-merket synonymt med et bredt spekter av konkurransedyktige og pålitelige industrimotorer. Universal Powers partnerskap med Perkins går nesten 60 år tilbake i tid.
Kubota er kjent over hele verden for sine olje- og vannkjølte motorer. Med stort fokus på å utvikle effektive og miljøvennlige motorer tilbyr de et moderne utvalg av motorer, på én og samme plattform og for ulike drivstoff: diesel, bensin og gass.