Universal Power

MOTORSALG | motor@universalpower.se

RESERVEDELER | ettermarked@universalpower.no

TEKNISK HJELP | teknisksupport@universalpower.se

BOK SERVICE | verkstad@universalpower.se

Med korte ledetider for service og reservedeler. 

Etter 100 år i bransjen kjenner vi industrimotorer. Samarbeidet vårt med Perkins strekker seg 60 år tilbake og vi har levert motorer fra Kubota i mer enn 40 år. For å leve opp til ambisjonen vår – å være markedets beste leverandør av motorer – forstår vi at det er viktigere å se gjennom frontvinduet enn å se i bakspeilet Utviklingen går raskt. Vi ser hvordan nye industrimotorer utfordrer de tradisjonelle, mens miljøkravene gradvis skjerpes. Som kunde kan du være sikker på at vi hos Universal Power alltid er i forkant av teknologien.

Kort sagt – vi kan levere det beste på markedet!

Med produksjon i Europa, USA og Asia og salg i mer enn 100 land, er Perkins-merket synonymt med et bredt spekter av konkurransedyktige og pålitelige industrimotorer. Universal Powers partnerskap med Perkins går nesten 60 år tilbake i tid.
Kubota er kjent over hele verden for sine olje- og vannkjølte motorer. Med stort fokus på å utvikle effektive og miljøvennlige motorer tilbyr de et moderne utvalg av motorer, på én og samme plattform og for ulike drivstoff: diesel, bensin og gass.
Vi har hele sortimentet med Teksan aggregat for profesjonell bruk.
Vi utvider vårt sortiment med Doosan marine. Vi tilbyr fremdriftsmotorer fra 180 HK opptil 1200 HK. Doosan har motorer beregnet kun for yrkesbruk. Motorer og reservedeler lagerføres.